WEKO3
アイテム / 食品従事者を目指す学生の黄色ブドウ球菌保菌率と食中毒の危険性について / NJCR3405
NJCR3405
ファイル | ライセンス |
---|---|
NJCR3405.pdf (1.1 MB) sha256 5c7e1f55b385e7663adaa86ef2f2fd9d3660347bbe0e58a7d6150a66ea0f3998 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2022-09-29 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | NJCR3405.pdf | |||||
本文URL | https://njc.repo.nii.ac.jp/record/268/files/NJCR3405.pdf | |||||
ラベル | NJCR3405.pdf | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.1 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|